Saturday, 21 April 2012

kulim OH kulim

                                                      ASSALAMUALAIKUM
I'm back.... 
selesai seminggu pratical di kulim nie.. so far ok ke..???

ermm (~.~`) mula-mula cuak gak kami nak pergi pratical tu, ye la first time bagi aQ bekerja and dua tiga member lain and mula-mula sampai je dah kena marah dengan seseorang gara-gara kami duk ganggu laluan jalan dekat JUPEM tu, tapi bagi aQ tak lah menggangu pun maybe x sabar kot.. p/s : bersabarlah dengan sesuatu pasti ada baiknya.

 sampai dekat office pi jumpa orang pejabat encik apa aQ dah lupa... and aQ first time dapat punch card (jakun yee) and for this week kami di tempatkan dekat department of CRM and PU. So berkenalan kami dengan staff dekat sini, most of them dah tua specially yg lelaki sebaya bapa-bapa kami so dia orang nie memang otai-otai kamilah pendek cerita and mereka sangat peramah duk bersembang. =)

seminggu dekat department nie banyak la belajar macam-macam system and software, kadang-kadang bosan gak bila pratical coz bukan banyak sangat kerja so bila BOSAN aQ isi die dengan main sudoku, game dekat pc staff-staff nie, bingo, sembang-sembang...hahahha memang kami nie buat office nie macam kami punya.

member-member aQ yang follow pi pratical semuanya 9 orang.... sapa ye???
  •  auni
  • ida
  • pejoh
  • faizah
  • fairuz
  • iklil 
  • fana
x lupa jugak sorang dari Uitm perak name die ikmal, sorang-sorang saje wakil lelaki..(sian).
Kami berlapan die duduk rumah sewa dekat Taman selasih  (D'PALMA HOMESTAY) dekat jugak lah dengan tempat pratical.farhana just duduk rumah sendiri coz dia orang Kulim. Rumah yng kami sewa nie sungguh-sungguh lengkap and puas hati...ade  air conditioning tau, korang ade..hehhe.

duduk tempat orang kalau tak pi jalan-jalan tu tipu la, setakat nie aQ dah pusing area-area kulim sikit-sikit. so tunggu masa yang sesuai lagi nak pi jalan-jalan and cari pengalaman


 first lauk dekat time makan dekat rumah
        first day, posing sikit
            sibuk sungguh kakak sorang nie..
                 sapa nie..??
                nampak macam serious berbincang
                belakang tu satu-satu je wakil lelaki
          department of CRM and PU
                Cik iDa busy ke..??
                   mokcik kebosanan
            khusyuknya cik AUNI kita
                       gembira balik rumah
                            AUNI and IDA


No comments:

Post a Comment