Monday, 14 November 2011

apam cOmeLL




This evening aQ siap buat apam comel nie...
sedap ke??
boleh la untuk first making hahaaha
kurang gula je sikit....
kalau x, boleh jual lah...(ada ke orang nak beli.??)

kalau kowg tgok design apam nie memang kelakar
aQ try je buat...colourful giler...
pening gak kadang-kadang nak tengok.."+.+"

nak buat apam nie tak lah SUSAH pon
bahan die pon senang je....

> 3 biji telur
> tepung gandum
>baking powder
>overlettle
>susu cair @tepung
>gula halus

simplekan....senang je nak buat pon just kacau semua and ko kukus la bahan nie
cam mane ko nak design...?
ikot citarasa masing-masing...
thanks la to my sister frenz kasi resipi nie...nak- nak tgah bosan kat umah nie
syok gak try menu baru...

hope pasni, apam nie aq dapat perbaiki laa...hehehe
rasa,rupa and segalanya
kalau berminat 
selamat mencuba....heheheh




Tuesday, 8 November 2011

RESULT DaH DAPAT...!!

4/11/2011
Tarikh nie memang buat students UiTM
mengelabah abis la...
terMASUKlah dengan aQ nie...
apa x yee result keluar kot
so aQ puye result MACAM MANA....????
so far no repeat paper, alhamdullilah
tpi kesedihan berlakulah apa yang diharapkan tak dapat
kecewa sangat
agak terkejut la tengok result aQ....macam tak caya
maybe salah aQ gak coz main banyak...hahaha
bak kata orang PADAN MUKA.....pape pon kite kene redha atas semua yang berlaku
maybe de hikmah semua ini untuk ajar kita lebih bertanggungjawab
dan serius 
wah dah macam mane apa pulak....hahhahaa


wah rase yeee kesedihan aQ nie macam dak nie x......hahahhahha....

pape pon just do more the best next sem lah

just nak cakap kejarlah ilmu 
jangan kejarkan peperiksaan
kerana bila kita kejarkan ilmu
dia tetap kekal dihati kerana keikhlasan
bila peperiksaan dikejarkan
mungkin dia hilang sikit demi sikit
kerana kadang-kadang tiada kejujuran dalam
memilikinya...
wah sastera konon, motivasikan diri sikit kata orang...hahahaha

Friday, 4 November 2011

Keluar Lagi..^^,


dalam minggu nie dua kali aQ keluar...
perhh banyak sugguh duit aQ nie....cam biase la pau kakak aQ
first ari isnin tu pi bank gan dayah
beli no pin fast track gan wat kad atm baru..
perhhhh
kat bank islam tu ade mamad tu sebijik cam member sekolah rendah aQ
hahahahahah
kelakar sungguh...
lepas settle semua urusan....kami dua gerak terus ke sunway pyramid..
jalan-jalan kejap and makan..
renbat Mcd jee..(kebulor sgt tyme tu...)
tanpa dirancang....aQ gan dayah tgok wayang...
real steel...best gler siottt!!!...
pastu pi J.co beli donut 
yammmyammm

pastuu
Hari Rabu kuar lagi...^^
jumpe yana gan fana, bajet nak main ice skating
lain jadinya..gare-gare kteowng cam cuak lak nak main
last pi isi perut dulu la...
ayam penyet kteowng tuju...hahahaha
bajet nak tgok wayang mula-mula tapi sit depan sekali..x nak kteowng
last-last main bowling...
hehehehehe









Wednesday, 2 November 2011

Robot tadikaku....

(GAMBOR APE NIE???....#.#)


wahh ini memang kenangan bagi ku 
cehh wah....
aQ jumpe tabung robot nie dekat rumah memberku
hahahhaa
first aQ tgok tabung nie memang aQ tergelak terbahak-bahaklah dekat bilik dayah
ape taknya bende nie aQ dapat time convo tadika
wahh!! convo gitu...
time graduat tu (poyo je..^^,)...haha..aQ naik pentas beasoOr tau
memang rase persaan time kecik tu...WAHHH!!!...heheheh
aQ ingat tabung nie dah x ade tapi member aQ sowng nie 
simmmpannn sampai sekarang.....
cayalah ko dayah tajudin....(siap boleh turun-menurun)
aQ panggil tabung  nie, tabung Robotcop..hahahha
pape pon bende nie memang buat-buat aQ terkenang....
time zamn kanak-kanak...