Tuesday, 5 July 2011

aQ balik K.A.M.P.U.N.G.......

  wahhh...aQ balik kampung ke...??? x la sebenarnya aQ gerak pi rumah member aQ dekat  BALING, KEDAH...seronok kot.Memang best la gue cakap sama kowng.

 Apa yang menarik sangat pergi sana..emmmm environment die memang best, suasana kampung. Actually aQ dah lama x balik kampung so ade pelung macam nie kene pergi la.....hehehehehe

soooooo pe je yang kteowg buat kat sana???
aktiviti utama kteowg adalah mandi air panas ULU LEGONG....berasap-asap kteowng mandi...(memang panas aQ cakap kat kowg).......

ari AHAD lak pi mandi air terjun.terjun la sangat, kteong gerak tempat yg x dalam coz kat tempat tu ada kes dulu, SO demi keselamatan kami semua TUAN RUMAH a.k.a IDA....telah membawak kami ke
kawasan yg lebih selamat..(it still fun k...)

mesti tertaye SAPALAH yg pergi yee???
yg pergi pi sane aQ, auni, aina, enn, zahir, shimie, haris, arman, and pokjat...member lain x pi coz de masalah masing-masing, walaupun fun still rasa sedih coz bukan semua yg pergi...

kat sini aQ nak ucapan dekat...jeng..jeng..jennngggg.....IDA and FAMILY....coz tumpangkan kteowng tido and kasi makan kat umah die...dapat rasa suasana kampung yang best..bukan apa asal kuar dengan member je mesti kene pi mall la, bowling la and seumpanya...it much better and tenang sangat kuar gan member pi umah kampung and dapat tenangkan jiwa yang memang selalu serabut 

TO  kak cik thanks bawak kteowng ke hulu and ke hilir...x dilupakan dekat  ADAM...anak buah ida yg
cute sangat....best giler dpat main gan die...benda yg aQ x leh lupe PACAT...thanks gak la coz sebok bertengek dekat kaki aQ sampai satu kawasan tu mmg dgr suara aq gan aina menjerit.....geli kot...

lagi pe nak cakap yee....emmmmmm..~~~~~x de dah....=(  pape pon mmg trip kali nie best...dgn bertemakan HOMESTAY...cehhwahh..macam pe jee


























Nie antare gambo2 kiteowg....aQ agak lambat updates coz agak bizi kot....heheheh..bizi sgt kot...pape pon best kot.....