Tuesday, 10 January 2012

DONUT..

                                                           ASSALAMUALAIKUM.



Helloo2....hari ini memang buat aQ rase sangat seronok coz dapat maka donat...(^.^). Serius aQ cakap memang aQ kempunan giler nak makan sampai semalam aQ keluar dengan member sempat usya-usya kalau ada orang jual time malam tu. Nikmat kot aQ makan sampai si am mintak aQ x bagi, teruk sungguh perangai "=.='' tapi lagi best kalau dapat donat tu baru je angkat dari kuali, perhh lagi marvelous makan. Thanks to my member a.k.a my classmate CIK NOR ZA AUNI dengan ROSUHADA coz tolong belikan donat tu and tidak dilupakan to ADZLIN HAZWANI coz kasi rasa donut yang awak beli tu..heheh..O.o

aQ rasa seperti impian menjadi nyata...hahahah...macam apa je la aQ ni, dah la boleh lak kempunan nak makan apa kalah dengan orang yang tengah mengandung...hahhaha...habislah aQ nie makin besOr karang...hahahah...kalau bercerita pasal DONUT nie, korang suka perisa apa and kedai mana?? kalau aQ....makcik kedai nasi lemak puye THE BEST LA...^^. Macam sekarang macam-macam brand donut kot..dunkin donut, big apple ,Jco and banyak lagi la. kalau aQ memang suka beli dekat Jco dengan Big apple...sedap...yummy ^_^
  so apape pon before korang makan makanan yang korang suka...baca BISMILLAH agar lebih diberkati...amin...


Sunday, 1 January 2012

MALUNYA.........!!!!!!!!!!!

                                                                   ASSALAMUALAIKUM... 
hahahahah....!! kali ini kes paling malu sepanjang cuti ini.....''-.-' . Gare-gare token LRT la puye pasal. Ok kerana aQ dah lame tak naik LRT so aQ tak tahu pun perkembangan baru yg tokey LRT tu buat. sudahlah tengah kelam kelibut kejar masa nak pi kenduri kahwin, tambah pulak masalah kelembapan aQ pakai mesin token nie. first ye pi la try tekan-tekan tpi x keluar pon destinasi yg nak pi, next pi kuanter bajet yee nak beli manual konon ye tpi tup tup dapat malu je dengan abang tu..last2 dengan memberanikan diri aQ meminta pertolongan seorang kakak berbaju hitam dan berkacamata untuk menekan-nekan skrin tu....hahhaha.....dgn perasan yang sangat malu sebab dah rase macam diri ini baru jumpe teknologi....(touch skrin pon x reti pakai, harap je de hndphne touch...)....(^^,) siap akak tu tolong masukkan duit gara-gara duit tu tengah boikot gan aQ...serius akak tu mesti dia ingat aQ nie datang dari hulu mane agak ye....heheheh.. TOKEN  nie memang menyusahkan aQ...''--.--''bawah nie gambar mesin tu..esh2...dasyat-dasyat bile kenang peristiw tu balik...