Sunday, 1 January 2012

MALUNYA.........!!!!!!!!!!!

                                                                   ASSALAMUALAIKUM... 
hahahahah....!! kali ini kes paling malu sepanjang cuti ini.....''-.-' . Gare-gare token LRT la puye pasal. Ok kerana aQ dah lame tak naik LRT so aQ tak tahu pun perkembangan baru yg tokey LRT tu buat. sudahlah tengah kelam kelibut kejar masa nak pi kenduri kahwin, tambah pulak masalah kelembapan aQ pakai mesin token nie. first ye pi la try tekan-tekan tpi x keluar pon destinasi yg nak pi, next pi kuanter bajet yee nak beli manual konon ye tpi tup tup dapat malu je dengan abang tu..last2 dengan memberanikan diri aQ meminta pertolongan seorang kakak berbaju hitam dan berkacamata untuk menekan-nekan skrin tu....hahhaha.....dgn perasan yang sangat malu sebab dah rase macam diri ini baru jumpe teknologi....(touch skrin pon x reti pakai, harap je de hndphne touch...)....(^^,) siap akak tu tolong masukkan duit gara-gara duit tu tengah boikot gan aQ...serius akak tu mesti dia ingat aQ nie datang dari hulu mane agak ye....heheheh.. TOKEN  nie memang menyusahkan aQ...''--.--''bawah nie gambar mesin tu..esh2...dasyat-dasyat bile kenang peristiw tu balik...







No comments:

Post a Comment