Tuesday, 10 January 2012

DONUT..

                                                           ASSALAMUALAIKUM.



Helloo2....hari ini memang buat aQ rase sangat seronok coz dapat maka donat...(^.^). Serius aQ cakap memang aQ kempunan giler nak makan sampai semalam aQ keluar dengan member sempat usya-usya kalau ada orang jual time malam tu. Nikmat kot aQ makan sampai si am mintak aQ x bagi, teruk sungguh perangai "=.='' tapi lagi best kalau dapat donat tu baru je angkat dari kuali, perhh lagi marvelous makan. Thanks to my member a.k.a my classmate CIK NOR ZA AUNI dengan ROSUHADA coz tolong belikan donat tu and tidak dilupakan to ADZLIN HAZWANI coz kasi rasa donut yang awak beli tu..heheh..O.o

aQ rasa seperti impian menjadi nyata...hahahah...macam apa je la aQ ni, dah la boleh lak kempunan nak makan apa kalah dengan orang yang tengah mengandung...hahhaha...habislah aQ nie makin besOr karang...hahahah...kalau bercerita pasal DONUT nie, korang suka perisa apa and kedai mana?? kalau aQ....makcik kedai nasi lemak puye THE BEST LA...^^. Macam sekarang macam-macam brand donut kot..dunkin donut, big apple ,Jco and banyak lagi la. kalau aQ memang suka beli dekat Jco dengan Big apple...sedap...yummy ^_^
  so apape pon before korang makan makanan yang korang suka...baca BISMILLAH agar lebih diberkati...amin...


No comments:

Post a Comment