Monday, 14 November 2011

apam cOmeLL




This evening aQ siap buat apam comel nie...
sedap ke??
boleh la untuk first making hahaaha
kurang gula je sikit....
kalau x, boleh jual lah...(ada ke orang nak beli.??)

kalau kowg tgok design apam nie memang kelakar
aQ try je buat...colourful giler...
pening gak kadang-kadang nak tengok.."+.+"

nak buat apam nie tak lah SUSAH pon
bahan die pon senang je....

> 3 biji telur
> tepung gandum
>baking powder
>overlettle
>susu cair @tepung
>gula halus

simplekan....senang je nak buat pon just kacau semua and ko kukus la bahan nie
cam mane ko nak design...?
ikot citarasa masing-masing...
thanks la to my sister frenz kasi resipi nie...nak- nak tgah bosan kat umah nie
syok gak try menu baru...

hope pasni, apam nie aq dapat perbaiki laa...hehehe
rasa,rupa and segalanya
kalau berminat 
selamat mencuba....heheheh




3 comments:

  1. Hi ! ni blog baru aku, blog lama dah kasi tutup. kalau rajin singah2 le and follow me :P peace ^^v - yong

    ReplyDelete
  2. ieraaaa, sedapnya apam tuh! :D

    nak bolehh?

    ReplyDelete