Thursday, 29 December 2011

I tourism G.U.I.D.E.

ASSALAMUALAIKUM
lama sudah blog ini bersarang..
apa x ye
aQ ini memang malas nak up date kalau tyme kelas sudah start
almaklum la poyo bizi..(malas lebih)

sepanjang minggu aQ bercuti for christmas and new year
i have made something memory with my frenz..
so wassup story ye..??

aQ bwk kawan yg bernama FAIZAH NORDIN pusing KL
(asal up date je mesti pasal hang out...bowink ye..O.O'')
ermmm, actually tu yg menarik aQ nak cerita tyme aQ rajin up date nie...

SO
ok, member aQ nie telah berhajat untuk main ice skating 
so aQ ajak pi rumah 
boleh la bawak dia....bantai aQ pi bwk pusing2 kat mana yang aQ boleh bawak
dari PJ ke PUTRAJAYA ke SUNWAY and terus ke SHAH ALAM and I-CITY

buat apa dekat tempat-tempat ini..??
apa lagi shopping la..
SALES
 as a girl or woman, BILE sales especially akhir tahun memang heaven giler kot
ok,
 elok-elok aQ jadi tour guide die, dengan aQ sekali jadi pelancong
because 
ada juga tempat yang aQ tak pernah pergi lagi, even I grow up in selangor
banyak juga tempat yang aQ x pernah pergi 
tapi
serius kali nie aQ keluar tempat sendiri Best...=D
so thanks to Faizah coz kalau x kerana ko
aQ x main ice skating, minum abc tu gan masuk snowalk...
lain kali datang lagi...


tak dilupakan to my kaknong tolong bawa pi alamanda and support belanje..hehhe
(sowy la...adik awak nie x kerja lagi.)
and 
to bob (my classmate) bawa aQ dengan faizah jalan-jalan dekat shah alam 
sampai semua jalan kau tunjuk dekat kteowg...
macam biasa aQ akan letak gambar so enjoy la...O.0




 Dataran putrajaya..(muka teruja tgok ramai family lepak sini...)


garden restoren tip top la....cantik sangat 




penat yee...bajet cute jap...''-.-'' 

 kami kesejukan....prepare diri b4 pi oversea..hahah



bakal rumah sewa kami budak geomatik...hahahha


No comments:

Post a Comment