Thursday, 5 April 2012

HALLOOOOO.....

                                                                    Assalamualaikum
wah duhhh..!!! berabuk saya punya blog, sorry la malas melanda diri ini...hahahah....sekian lama dah tak bercerita dekat sinikan, paling last pun tyme balik pantai merdeka tu....^^, Ok skank azfira abdullah dah habis part 4 secara rasmi and habis part 4 dengan jiwa yang TAK TENTERAM, gara-gara 2 paper final yang menakutkan aQ " LAW and SURVEY COM''...sampai menangis2 stdy subjek nie...T.T....huhuhuu.

ok lupe sesuatu I'm 20 right now...huahauau...makin tua sudah, cam tak percaya je dah masuk 20. for this year, member aQ buat something surprise to me serius terkezut tak percaya, diorang prank aQ cukup-cukup gara-gara aQ kepala prank member lain puye bezday....tapi it really touching kowng...thanks a lot..walaupun kene main dengan   tepung + telur + air = bau yg tak terkata and dapat kek sebiji...=),and just want to say thanks banyak-banyak coz buat saya tersenyum pada hari yang saya mungkin tak mampu tersenyum.. ayat poyo...

erm skank aQ tgh cuti and 14 haribulan nie akan berangkat ke KULIM, KEDAH utk partical di JUPEM..hope semua berjalan dgn lancar sekali..Go go GO...!! satu lagi pengalaman baru atuk aQ and kawan-kawan UiTM...rasa tak sabo pulak. Ok that all for today..see u next tyme...insyaALLAH...=)

No comments:

Post a Comment