Thursday, 12 April 2012

Thanks ye

                                                          Bismillah, Assalamualaikum
Hari ini dah Khamis mean dah x lame lagi saya nak peri partical...go GO go..so minggu lepas my family buat kenduri for my arwah mak, sudah lame rasenya tak jumpe saudara-mara..meriah sungguh bila diowng datang tapi bila kenduri-kenduri macam ini mesti teringat dekat arwah mak yang akan selalu ceriakan suasana..

so alang-alang member Uitm yg fasttrack ada dekat  shah alam and aQ pun dah lame tak jumpa diowng, ajak la datng rumah saya yang comey ni..heheehe. kenduri tu actually buat hari sabtu malam but my bro ade hal so tukar hari ahad pas zohor. Malam jumaat tu jemput la Dayah,Aina gan cool (pika and mimi dtg esok hari) tpi sedih sikit enn x dapat dtg coz uncle dia nak jumpe.

seronok aQ jumpa diowng, lepak sama-sama, sembang-sembang lama kut tak jumpa diowng so 3 days together nie memang lepas rindu walaupun x puas....huhuhuu...thanks la yee tolong saya for my kenduri nie..and nasib la makan tomyam yang terlebih air tu..(sowy first try kowg...)  ^^, kteowng sempat pi mid valley tau..dasyatkan...tapi serius cakap penat kut..fuuhhh

coz lama jugak tak jumpe cousins nie macam-macam gak dah berubah..
  • aQ baru tau farhan dapat dekat sam sabak bernam (masuk for form 1)...adik berlajor elok-elok..
  • Annas anak kak iza sangat-sangat tembam...hhahha...geram tol bila tengok
  • Danish lak, first tengok dah x kenal coz rambut panjang ingat pompuan la tyme tu
  • and anak-ank cousin aQ yg lain pun dah membesar..sampai x kenal..=.='' (sowy)
kedatangan diowng ke teratak saya yang kecil ni sangat kami hargai and thanks yee....=)
so cam biasa azfira gan member kene posing sikit...hehehe...hope enjoy..
















No comments:

Post a Comment