Sunday, 23 October 2011

HANG OUT

 assalamualaikum....
so lama jugak x update blog nie...sOWy busy sikit la...
so 
last wednesday and thursday....ceh dah macam nak buat karangan pulak
dua hari tu aq keluar dengan member2 aQ..
memang penat tapi at less ada jugak la aktiviti nak di buat ye
tengah-tengah bosan nie kan..

HARI RABU
aQ keluar dengan member U, serius rindu gak dengan diowng nie so jumpa la tapi siaaan kami
x dapat jumpa yang lain
tempat lepak>>> Time sQuare..
aktiviti>>>> cam biasa la...makan,wayang and window shopping even kocek nie tinggal habuk je..hehhe
pape pon thanks ye tu DAYAH gan AINA..
oOOppsSs lupa lak to AIN...
sapa AIN??.....>.<"
kawan dayah la...dak satu  U kami...just aQ je x kenal....
hang Out gan dak tembam nie...heheheh



HARI KHAMIS
so so soOOoo...
yg ini lagi x sabar coz aQ jumpa member sekolah...perh serius rindu kot
aQ gerak gan AINA RAPI...(lain orang ye)
dekat sana aQ jumpe la TEAM gan QIELA....wah....best yee
sampai dekat bowling aq jumpe lak budak laki...
so sibuk cerita aQ... x kasi tahu pun dekat manekan
tempat>>> mid valley la...(jimat kos)
so bape agak yee yg pergi nie yee,..???
rase nya klu x silap kire 12 owg semuenye
nak list ke...emmm malas la...
kowg tgok je la gambor dekat bawah nanti....
seronok pergi sana windu nak masuk sekolah balik rasanya...cepat betul kami dewasa
lupa lak...lepas je kami habis main bowling...
jumpa shazana boimen dekat surau...syok giler....
syud pon dtg tpi lambat sikit la...nak dekat habis game bru sampai..
comeyy sungguh die..
even lama rasanya x ketemu tapi masing-masing still dengan perangai yang sama
so aQ nampak cute je tengok diowng nie...hehehehe

                               wah nie gambor bajet kejap..aQ pon nak try pakai camera nie..hehehe..
       aQ lupe name famous die ape..."-.-"....hehe






No comments:

Post a Comment