Sunday, 15 May 2011

I believe I can fly~~~~~

Sudah lame rasanya x update blog...huhuhuu..actually berok aq nie x active...heheheeh...

   Nak cerita nie sikit...buat kali pertamanya aq naik flight,time tu balik dengan Enn...cuti sem.Saja gatal nak naik cam mane la agaknya aq naik flight tu..hahhaaha =D..Aq gerak balik 1 mei aritu,gerak pi alor setar dalam kul 5 land smpai sana dlm kul 6 lebih and memang aq SERIUS terkezut terminal tu kosong x macam kat KLIA or LCCT yg 24hours ramai owg...aq pikir2 balik betol ke x nie..hehehe.
    Sampai je aq gan Enn makan..(isi perut lu..lapor giler kot..)biase la harga cmfm mahal...dah x de kedai lain pon.pendekkan cerite time nak check in kat kuanter...jeng jeng jeng...tiket aq book x de...kire yee x de name aq..arrkkk!!..time tu pkir mmg mampos cam mne nak balik...(mmg time tu gelabah abis...muke cuak siot,...!!)..dah la Enn mimpi aq x balik gan die...cek puye cek gan auntie Enn...AKHIRNYA.....aq BALIK GAK NAIK FLIGHT....ahhahha...salah eja name aq je....
    Tu satu hal,set aq gan Enn x same...mampos aq cam mne kat dalam flight nati..sepanjang otw nak naik tu muke nie menten tau...x nak la nmpak cam jakun sgt..hehehe....wat cam biase...tgok2 no set,Enn kate aq sebelah tngkap...emmmm mampos aq....aq nie mmg la suke sgt2 kat tmpt tnggi...
    setapak demi setapak aq melangkah....AKHIRNYA aq telah msok dlm perut flight....control abis aq kat dlm tu...cam biase tmpt duduk aq sebelah tingkap and sebelah aq seorang makcik selamat perempuan.Aq duduk cam tenang tapi ALLAH je la yg tau berape cuak diri nie...
     cerite lawak pon jdi time aq nak buka tali pinggang..giler jakun aq nie...cam mne nak buka...pasang puye la laju...ADUH!!!...selamat makcik kat sebelah tu tidor x la aq nie terase malu teramat sgt...gerudi puye gerudi...baru dpt buka..selamat hati aq nie tergerak nak buka awal2...klu buka tyme dah sampai alamat...x tau la nk tutup muka cam mana...=.="....pape pon nie jadi pengalaman baru bagi aq...hahah...x la menakutkan sgt time naik pon...rase gayat sikit je...tyme mule and tyme kilat...(kapal bergegar...dah cam dlm filem...)kha3x..



                                          


                                                                                             
Nie la flight aq naik...sempat aq ambik heheheh..thnks AIRASIA,....=D


No comments:

Post a Comment