Saturday, 19 March 2011

RINDU SANGAT...

Salam....


   semalam aq de koko..ceramah pasal komunikasi..agak boring mule2...ermmmm...tup2 tibe penceramah tu tibe die cakap "orang yang terlalu gembira,gelak sebenarnya banyak maslah dekat orang tu" dan aq sangat2 terasa,mmg aq banyak problem but aq simpan dgn gelak tau...huhuhuu...lepas tu mmg aq excited nak dgr la...penceramah tu mmg buat aq teringat kat umah tol..hhuhuh.Aq mmg skank tgh windu gan family...windu masakan mak aq..windu mak kasi nasihat kat aq..windu cam2 mak buat kat aq...dan aq sgt jelez gler bile aq tgok orang lain mak die anta kat hostel nie...emmmx pe la pasti de sebab semue nie berlaku....










nie gambar mak lepas die sedar dalam 5 hari gak lah mak x sedarkan diri....time nie cuti sem lepas..dan aq sedih sangat coz b4 nie die dah boleh jalan pakai walking frame,makan sendiri,cakap pun dah banyak..tibe2 lemah balik...MAK...aja-aja fighting...time nie pon bapak  masuk hospital gak...tibe die x leh cakap..bapak pon sakit gak..bapak..aja-aja fighting...


    semalam malam aq dlm keadaan strees giler gan math.....huahuahaua...sedih sgt, MATH nie susah sgt bagi aq..semalam muka dah cam pe je...burok kot...hehehee...nape la aq nie susah sangat nak terima math agak ye...pikir negetive sangat kot...heheheh... salah aq gak...hehhe..pape pon aq kene fight utk math...AQ BOLEH!!!!...huuhuhuhu....


    

No comments:

Post a Comment