Saturday, 4 June 2011

study start again

pejam celik aq skank dah masok sem 3 memang gilerlah jap je rupenya aq stdy nie.And aq skank dah masok seminggu aq kat sini, serius la aq ckp minggu2 first nie mmg bosan kot...hahahah...and aq pe lagi merepek la
tgok movie gan member2 aq.......hahaahaaha....bilik aq nie mmg dah macam panggung wayang  la....gue ckp sama lu...=)

So sem 3 nie mmg byk surprise la...first member aq kuar 2 owg memang sedih kot..FATIN gan SAFUAN....
kowg serius la aq ckp mmg skank x best la x de kowg..kteowng windu kot kat kowng
second yee...our group get new member so what our respond....serius  terkezut kot...pape pon terima je..last yee, aq x tau lagi tggu je la...hope x de la smpai kezutan tu sampai masuk hospital..huhuhuu..

Dalam seminggu berlalu nie aq memang x byk benda la aq buat kat arau just pi kelas pastu balik..just kenal2 gan lecture baru..hahahaha.Aritu enn anta laptop nak betulkan. Aq,enn gan alin pon lepak la lame kat mushroom...mmg bowink la tggu owg lame2 nie....so kteowng main game kat sane mmg pelik sungguh cam x de bnde lain nak buat...tpi bende yg best yee..aq jmpe 2 budak yg sangat comey and diowng sgt berminat naik main game gan kteowng tu pon aq yg ajak...actually aq nie anak last so aq nak sgt adik...best kot de adik...tu pi ajak diowng..best kot layan dak kecik nie....


nie la iqbal gan azri.....


diowng nie mmg cute abis la...=)







                                  

No comments:

Post a Comment