Thursday, 3 June 2010

kenangan tinggal kenangan....=))

tahun 2009 banyak aq blajo kenal kehidupan sbeno ye...yang aq selame nie buat tak kesah je...

dulu aq x fikir dah x pnah nak fikir hidup manusia boleh berubah dgn sekelip mate jee...like me...



macam-macam terjadi time aq form 5....dgn aq hilang fokus nak stady ye,masalah kawan n paling banyak beri aq perubah hidup...mak aq sakit kene strok n limfoma kanser....



Aq rase 2009,tahun aq rase hidup dibawah...ye la...bak kate orang,'hidup niekan macam roda,adakala di bwah..adakalanya kita diatas'..tapi aq bersyukur dengan apa yang terjadi...kerna aq belajar something yang takde dlm buku...emmm...



Aq nie nak kate pndai x lah...just sedang2 je....tapi time form 5 mmg aq low giler...aq hilang semangat stdy aq.fokus aq,n mcm2 lagi la..runsing giler fikir pas problem tu...ohhh tidak...time tu asyik ckp..'bile la nak dapat markah tinggi cam dulu'....aq sedaya upaya berusaha walaupon ade kalanye aq sering tersungkur...huhuuhu



Problem kawan..emmm tu perkare biase...biase la budak2 tengah nak belajar hidup lebih matang...mungkin time tu aq rase,aq salah pilih cara nak handle problem tu...even what happen...i love my frenz....x ape la..mungkin aq kene belajar lebih hati-hati n balajer care handle masalah...



To my best frenz..yg lepak same,nangis tawe bersame....rahsia kongsi same...thanks so much..


  • NAJWA RASHID

  • SITI NURIZZATI HALIM NORDIN

  • AMIRAH ROSLI

  • HANA' FADIL

  • HARIZAH OMAR

  • AINUN MARDHIYAH HAMID

Kowg aq akan ingat selaloo...THANKS coz sudi kawan dengan aq yang serba serbinya penuh kekurangan....


DAN this special to my lovely frenz


SITI SARAH MOHD HAMDAN....


terima kasih coz x lupe kite..walaupon awak dah pindah n you a my BFF too...kha3x




No comments:

Post a Comment